werkwijze


lees meer…

1. WordPress

Met WordPress als basis kun je alle kanten op; typische WordPress-sites bestaan dus niet. Typisch is dat functionele uitbreidingen kostenefficiënt uitvoerbaar zijn, en dat u zelfstandig de inhoud kunt wijzigen. Daarom WP.

 

2. Ontwerp

Datkanwel ontwikkelt zelf het technische bouwwerk dat een ontwerp draagt, en werkt voor uitgebreidere sites met een buro voor ontwerp. Een goed ontwerp is meteen een functioneel ontwerp, en levert de stijlelementen (font, logo, beeld, …).

 

3. Beheer

Op basis van een helder functioneel ontwerp zal de beheerarchitectuur van uw site zo toegankelijk mogelijk worden gemaakt. Dit maakt het gebruik van de site eenvoudiger.

 

4. Grondigheid

Datkanwel beperkt het gebruik van uitgebreide modules (plugins) als standaardoplossing, want doelmatig gebruik van een paar regels code levert een lichtere, stabielere en snellere site.

 

5. Effectiviteit

Wij bouwen sites die vlot werken en plaatsen deze liefst achter SSL-versleuteling bij een goede hostingpartij. Samen met een consistent verhaal bepaalt dit tegenwoordig vindbaarheid en conversie.

 

6. Nazorg

Ons doel is een website die u ergens brengen zal. Dat begint met een duidelijke bediening (dashboard, structuur). Knoppen en invulvelden e.d. komen op een logische plek. Voor het beheer krijgt u een goede handleiding.